English

SkillsOpdracht 1

Opdracht:
maak een portfolio over jezelf

Op de home page staat een portfolio over mij

In deze opdracht ga ik vermelden over wat mijn doel is om te berijken.
Mijn doel is dat ik ga leren om beter website en daar hopen ee mijn eigen advertentie maken voor mijn game want later ga ik en wil ik naar een game opleiding.

Opdracht 2

Opdracht:
In deze opdracht moesten wij een website zoeken die veel met het technologie te maken heeft.

Als website heb ik Tweakers gekozen omdat het een leerzame website is en het word heel up to date gehouden. Er word dagelijks nieuwe nieuws articel op gezet. Mijn logboek klik hier

Opdracht 3

Opdracht:
Schrijf een Samenvatting van serie/film

Hier onder ga ik vertellen over een serie genaamt Prison break

Prison break
Het is een engels taalig serie. Het heeft verschillende hoofdpersonage:
1. Michael Scofield (WenWorth Miller)
2. Linc the Sink (Dominix Purcell)
Dat zijn de echte hoofd personage waar het verhaal over gaat
Samevatting:
Linc is beschuldig met moerd op debroer van de president dus hij is opgesloten in een gevangenis dat bijna onmoegelijk te ontsnappen was. Maar zijn broer Michael was een instruction engineer en probeerde zijn broer uit de hoogd beveiligde gvangenis te ontsnappen eerst moest hij er in zien te komen dus hij ging een bank overvallen en liet zich express op gepakt laten worden. Dus hij werd naar de hoog beveiligd gevangenis gestuurd en had daar veel problemen maar het was wel uit eindelijk gelukt om er uit te komen maar ze moisten wel zo snel moegelijk zien te vluchten naar mexico en daar voor een jaar leven en dan mochten ze terug naar America.

Opdracht 4

Opdracht:
Schrijf een samevatting van je articel die jij interresant vind en vermeld de bronvermelding

Ik voor de website Tweakers gekozen het is een zeer leerzamen website over de nieuwste weetjes over de technologie. Het articel ging over dat YouTube VR uit komt voor Oculus Go-headset. In dit articel vertellen dat de fabrikant Oculus is van plan om op de Oculus Go-headset youtube te zetten. Dat heeft fabrikant Oculus bekendgemaakt. De Vr-filmpjes op YouTube is nog niet te bekijken op de Oculus Go-headset. Als Youtube VR kan gebruikt worden op de Oculus Go-headset dan kunnen er meer dan 800.000 gebruikers vr filmpjes kunnen bekijken dat zegt Oculus. Ze zijn van plan om deze App eerder dit jaar. De datum is nog niet zeker. Er is een ook filmpje wat over de algemeenen functie en wat er handig is aan de Oculus Go-headset. Ze gaan het onderandere hebben over dat het makelijker installeren is je hoeft niks er bij te kopen.

Opdracht 5

Opdracht:
voor deze opdracht moest ik een moodboard maken en gaasn brainstormen je idee.

Hier onder zie je de moodboard die Jarno en ik hebben gemaakt hij zit bij mij in het groepje van beroeps
moodboard

De metheode die ik heb gebruikt is een word web maken wat ons plan was en hoe we het gingen doen we hebben gezecht wij willen een website dus wij bedachten eerst wat moet er op enz. Hier onder laat ik zien hoe onze word web er uit ziet.
brainstormen

Opdracht 6

Opdracht:
Klein verslagje van 50/100 woorden over wat je afgelopen periode hebt geleerd tijdens SKILLS

Mijn eerlijke mening is dat ik het vak niet echt leuk vind en ook leerzaam er waren punten dat ik dacht oke dat wist ik maar niet echt dat je denk wow dat wist ik nog niet. maar het bijhouden vn die log boek is wel interesant want ik las allemaal interesante article.